The free info channel is the best place to watch documentaries
About the animal, the universe, and other things; We wish you enjoyable scenes
Channel: HTTPS: //www.youtube.com/channel/UCD_2Or2uPcodMynhz1XBFMg
----------------------------------------------------------------------------
Zebra belongs to the horse family. It lives in groups in dry desert and in the mountains of North and South Africa. The zebra resembles horses in shape, but there is a difference in its color as it is outlined with broad stripes, black or brown. The zebra is considered one of the most distinctive horses due to its black and white color and outlines, which vary from one donkey to another. In this video, Free Information Channel viewers give you some cool zebra facts that you may know for the first time, stay with us.
The zebra is a herbivorous animal that eats leaves and buds. The zebra spends 80% of its day grazing herbs, searching for its food, and long walks in search of grass and water, especially in the dry season.
The zebra possesses many features, the most important of which is a strong sense of vision and it can see in the dark so that it can detect predators that attack it. She also has a strong sense of smell, hearing, and a long neck. The weight of a zebra ranges between 220 to 405 kg, and its length ranges between two meters to two meters and seventy-five cm, and its average life span ranges between 20 to 30 years.
Female zebras are ready to mate at any time of the year, unlike other animals, although the rate of mating is very slow, and reproduces every few years.
The average gestation period is 10-12 months, and after a few minutes, the little ones can stand and move. The little zebra takes milk from its mother for 11 months and is weaned, but after a week of birth, he can eat grass, and the young zebra begins to form a herd after reaching the age of three.
This animal is considered a social animal, and it walks like a herd in groups led by a male zebra, and the herd consists mostly of females and young children, in order to protect them from predators. Each herd occupies an area of about 10 square kilometers.
The zebra is considered an endangered animal due to the drought that affects the areas in which it lives, in addition to being easy prey for animals such as leopards and hyenas, at a speed of no more than 40 kilometers per hour, as it carries a heavy body, long, slender legs, and narrow hooves, and for some reason Distinguish its skin, it is exposed to poaching
Zebras are one of the many types of African horses that are famous for their black and white striped colors. Although zebras have overlapping ranges, they do not often mate with each other.
Members of zebra flocks communicate with each other by making different sounds, with the direction of a zebra's ears indicating its mood. When a zebra is in a calm, tense, or friendly mood, its ears stand upright, and when a zebra is afraid its ears are forward, and when it gets angry, it pulls its ears back.
Experimental studies indicate that the white lines on the body of a zebra protect it from insect stings, and that is why a recent Japanese study suggested drawing white lines on the bodies of cows to resemble a zebra and thus can protect them from insect stings and avoid them. The economic losses caused by these insects through their effect on the activity and production of cows, according to (Lwoz 1) website that specializes in publishing scientific research.
Despite the numerous and repeated attempts by humans to tame a zebra to benefit from it in the work of transportation, plowing, etc., they all failed due to the exposure of the zebra to severe cases of fear and panic when exposed to pressure, which prompted scientists to crossbreed a new type of zebra to obtain On a new species close to a donkey or a mule easy to tame and benefit from.
-------------------------------------------------
Can a zebra marry a female horse?
------------------------------------------------------------------
#zebra
#horse
#Animals
-------------------------------------
@ 7clouds
About the animal, the universe, and other things; We wish you enjoyable scenes
Channel: HTTPS: //www.youtube.com/channel/UCD_2Or2uPcodMynhz1XBFMg
----------------------------------------------------------------------------
Zebra belongs to the horse family. It lives in groups in dry desert and in the mountains of North and South Africa. The zebra resembles horses in shape, but there is a difference in its color as it is outlined with broad stripes, black or brown. The zebra is considered one of the most distinctive horses due to its black and white color and outlines, which vary from one donkey to another. In this video, Free Information Channel viewers give you some cool zebra facts that you may know for the first time, stay with us.
The zebra is a herbivorous animal that eats leaves and buds. The zebra spends 80% of its day grazing herbs, searching for its food, and long walks in search of grass and water, especially in the dry season.
The zebra possesses many features, the most important of which is a strong sense of vision and it can see in the dark so that it can detect predators that attack it. She also has a strong sense of smell, hearing, and a long neck. The weight of a zebra ranges between 220 to 405 kg, and its length ranges between two meters to two meters and seventy-five cm, and its average life span ranges between 20 to 30 years.
Female zebras are ready to mate at any time of the year, unlike other animals, although the rate of mating is very slow, and reproduces every few years.
The average gestation period is 10-12 months, and after a few minutes, the little ones can stand and move. The little zebra takes milk from its mother for 11 months and is weaned, but after a week of birth, he can eat grass, and the young zebra begins to form a herd after reaching the age of three.
This animal is considered a social animal, and it walks like a herd in groups led by a male zebra, and the herd consists mostly of females and young children, in order to protect them from predators. Each herd occupies an area of about 10 square kilometers.
The zebra is considered an endangered animal due to the drought that affects the areas in which it lives, in addition to being easy prey for animals such as leopards and hyenas, at a speed of no more than 40 kilometers per hour, as it carries a heavy body, long, slender legs, and narrow hooves, and for some reason Distinguish its skin, it is exposed to poaching
Zebras are one of the many types of African horses that are famous for their black and white striped colors. Although zebras have overlapping ranges, they do not often mate with each other.
Members of zebra flocks communicate with each other by making different sounds, with the direction of a zebra's ears indicating its mood. When a zebra is in a calm, tense, or friendly mood, its ears stand upright, and when a zebra is afraid its ears are forward, and when it gets angry, it pulls its ears back.
Experimental studies indicate that the white lines on the body of a zebra protect it from insect stings, and that is why a recent Japanese study suggested drawing white lines on the bodies of cows to resemble a zebra and thus can protect them from insect stings and avoid them. The economic losses caused by these insects through their effect on the activity and production of cows, according to (Lwoz 1) website that specializes in publishing scientific research.
Despite the numerous and repeated attempts by humans to tame a zebra to benefit from it in the work of transportation, plowing, etc., they all failed due to the exposure of the zebra to severe cases of fear and panic when exposed to pressure, which prompted scientists to crossbreed a new type of zebra to obtain On a new species close to a donkey or a mule easy to tame and benefit from.
-------------------------------------------------
Can a zebra marry a female horse?
------------------------------------------------------------------
#zebra
#horse
#Animals
-------------------------------------
@ 7clouds
- Категория
- Африка
Выполните вход или зарегистрируйтесь для отправки комментария.
Комментариев нет.

